Transparant Zorg neemt deel aan Divers Den Haag

31 mei 2018 Nieuws

Zorgbedrijf Transparant zorg is nieuw in Den Haag en heeft de afgelopen jaren een stabiel netwerk opgebouwd om in de thuissituatie zorgproducten te leveren. Dit kan huishoudelijke zorg zijn tot aan specialistische verpleegkundige zorg. 

Transparant Zorg combineert zorgondernemerschap met de ontwikkelingen en behoeften in de wijkzorg en welzijn van kwetsbare personen in de wijk. Daarbij staat voorop dat er altijd een goede match moet zijn tussen de zorgvrager, mantelzorger en de zorgverlener. Zij geven hier veel aandacht aan omdat zorgvraag kan groeien en goede vertrouwensband en een “klik” de kwaliteit van zorg kan verbeteren! Transparant zorg biedt in Den Haag eem scala aan zorgproducten die op maat en in de thuissituatie worden aangeboden een groeiend aanbod van zorgverleners voor diverse leefstijlen en achtergronden, wijkgerichte projecten waar vrijwilligers en zorgprofessionals samenwerken endiverse partners die werkwijze van onze netwerkorganisatie onderschrijven. Transparant Zorg vindt het belangrijk dat er altijd maatwerk kan worden geleverd. Kwaliteit spreekt voor zich bij Transparant zorg en ook betrokkenheid van de familie, de buurt en het lokale netwerk is belangrijk in de zorgverlening.

Transparant zorg is  actief in Den Haag e.o. en houdt kantoor in de Binkhorst, in het Social Impact gebouw Appollo 14, aan de Saturnusstraat nummer 14.