‘Lief zonder reden’ van Lien Cornelissen, 13 december in het Koorenhuis

1 december 2023 Nieuws

Op 13 december 2022 nodigen we iedere geinteresseerde uit (ook als je de leergang niet hebt gevolgd) voor een bijzondere namiddag in het Koorenhuis aan de Prinsengracht 27. Met de voorstelling ‘Lief zonder reden’ van Lien Cornelissen* sluiten we de leergangen Diversiteit en sensitiviteit af die Baukje Prins en Jan Booij de afgelopen jaren hebben gegeven.

De voorstelling sluit goed aan bij de thema’s die besproken zijn in de leergangen. In ’Lief zonder reden’ zie je LIEN op haar eerlijkst. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Op zoek naar netheid stuit ze op de realiteit. Ongemak, schaamte en genot sijpelen door de kwetsbaarheid van haar luchtige bestaan. Een kleinkunstsensatie die je in andermans huid laat kruipen. En dat is een hele geruststelling.  Een mix van gevoelige luisterliedjes, showperformance en bevrijdende ontboezemingen. Begeleid door haar bandleden Dylan Siemerink en Barend Spaan. Na de voorstelling kunt u, onder het genot van een vegetarische maaltijd, napraten met oud-deelnemers van de leergang. 

De namiddag ziet er als volgt uit: 

15.30 – 16.00    Ontvangst met thee en koffie
16.00 – 17.45    Voorstelling
17.45 – 18.45    Maaltijd en napraten 

De locatie van de lezing: Het Koorenhuis, Prinsegracht 27, 2512 EW Den Haag

Aanmelden graag voor 11 december via info@diversdenhaag.nl

Over Lien
Lien Cornelissen groeide op in de Achterhoek en verhuisde na een studie rechten naar Den Haag om advocaat te worden. Een voor haar wondere wereld die ver af stond van waar zij vandaan kwam. Later werkte ze op het ministerie van SZW en in 2017 maakte ze de overstap naar muziek en theater. In 2023 werkt ze tijdelijk aan een opdracht voor het team Inclusief Samenleven van de gemeente. Ook volgde ze dit jaar bij Divers Den Haag de basisleergang Diversiteit & Sensitiviteit.

foto: @Anne van Zandwijk