Lezing over ‘schulden en de stress die dat met zich meebrengt’

25 september 2019 Nieuws

De Kessler Stichting organiseert op 17 oktober een interessante lezing over 'schulden en de stress die dat met zich meebrengt.' In Den Haag wonen en verblijven veel mensen die financieel zijn vastgelopen, het kan iedereen overkomen. In de stad wordt met nieuw werkwijzen mensen geholpen. 

De lezing wordt gehouden door Nadja Jungman. Zij is lector ‘Schulden en Incasso’ bij Hogeschool Utrecht. Nadja wordt geroemd door haar veelzijdigheid zoals studentbetrokkenheid, exposure en verbinding met de veranderende maatschappij. Ook de impact van haar werk wordt vaak genoemd. De vraagstukken rondom schulden in een superdiverse stad als Den Haag zullen ongetwijfeld aan de orde komen.

De lezing wordt georganiseerd door de Kessler Stichting en aangeboden aan medewerkers en ketenpartners, dus ook voor iedereen die zich betrokken voelt bij Divers Den Haag. Het aantal plaatsen is beperkt en 'op is op.' Ben je geïnteresseerd of heb je een collega die geïnteresseerd is? Meld je aan! Zie bijgevoegde uitnodiging.