Jason Keizer Coördinator 2tegen1zaamheid

21 december 2019 Nieuws

De leergang Diversiteit en Sensitiviteit was een feest der herkenning. Ik ben werkzaam als coördinator 2tegen1zaamheid bij Buddy Netwerk en wij streven ernaar er voor iedere inwoner in Den Haag te zijn, die behoefte heeft aan een buddy. Vanwege mijn achtergrond in de culturele antropologie hoop ik voldoende bagage te hebben om bij te dragen aan het streven om diversiteit in alle geledingen van de organisatie te stimuleren. De leergang heeft me gemotiveerd om hier meer prioriteit aan te geven en me op het juiste spoor gezet om er werk van te maken. De leergang is goed georganiseerd en biedt een mooie mix van theorie en uitwisseling van praktijkervaringen. Baukje en Jan hebben veel ervaring in dit veld en dat kunnen ze allebei erg goed overbrengen. Omdat je de leergang volgt met andere werknemers en vrijwilligers uit het Haagse maatschappelijke middenveld heeft het me veel inspirerende ontmoetingen opgeleverd. Verder heeft het me handvatten geboden om vraagstukken rondom diversiteit in een zorg- en vrijwilligersorganisatie aan te pakken. Ik kijk er enorm naar uit om mijn opgedane kennis en ervaring de komende tijd in de praktijk te brengen.