De Week van de Dialoog

7 september 2017 Nieuws
In Den Haag vieren we, net als in allerlei andere steden in Nederland, de Week van de Dialoog. Dialoog in Den Haag vindt plaats van vrijdag 3 tot zondag 12 november 2017. De bedoeling van Dialoog in Den Haag is om inwoners van Den Haag met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek te laten gaan om zo meer begrip voor elkaar te krijgen. De Week van de Dialoog is van en voor Den Haag. Met als verbindend thema ‘Samen Kleurrijk’ hopen we met de stad een groot aantal dialoogtafels te organiseren. We nodigen u daarom van harte uit om, vanuit uw eigen organisatie, ook een dialoogtafel
te organiseren. Wilt u meer weten over wat een Dialoogtafel inhoudt? Dat kan op twee manieren: Check onze website of meldt u aan voor een van de twee voorbeelddialogen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we in op uw vragen en specifieke aandachtspunten rondom het organiseren van een dialoogtafel. 
 
De bijeenkomsten ‘oefenen met dialoog’ vinden plaats op Donderdag 14 september van 19:00 uur tot 21:00 uur en Dinsdag 10 oktober van 19:00 tot 21:00 uur. Aanmelden voor één van deze bijeenkomsten kan hier!