Introductie: Ben je een ervaren zorgverlener en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamische en professionele organisatie? Dan is werken voor OmniaZorg iets voor jou!

OmniaZorg biedt laagdrempelige belevingsgerichte zorg die cultuursensitief van aard is. Binnen onze organisatie hebben we persoonlijke aandacht en respect voor de cliënt en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. We zijn actief als thuiszorgorganisatie in de regio’s Den Haag, Delft en Zoetermeer. In verband met de uitbreiding van de zorgteams zijn wij momenteel op zoek naar een:Functie: VERZORGENDE IG (MBO-niveau 4)
Doel: Bij ons kun je je vaardigheden als Verzorgende (door)ontwikkelen en lever je een belangrijke bijdrage om de zorgkwaliteit van OmniaZorg naar een hoger niveau te tillen.

Je hebt als verzorgende IG een breed takenpakket. Zo ben je betrokken bij de zorg en begeleiding van de cliënten en voer je veel verschillende verpleegtechnische handelingen uit zoals het verzorgen van een katheter, stoma, sonde etc. Elke cliënt heeft een andere hulpvraag en geen dag is hetzelfde. Je biedt persoonsgerichte zorg van elke individuele client. Een aantal voorbeelden van je werkzaamheden als Verzorgende zijn:

Eisen: Functie eisen
• Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG;
• Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel;
• Sociaal en respectvol in omgang met cliënten;
• Je hebt affiniteit met ouderenzorg en Thuiszorg;
• Je hebt goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
• Je bent bevoegd en bekwaam voor de uitvoering van
verpleegtechnische handelingen;
• Je hebt een zelfstandige werkhouding en kunt ook in teamverband
werken;
• In het bezit van een geldige VOG of je bent bereid om deze aan te
vragen;
• Je bent flexiebel inzetbaar;
• Je werkt graag in de Rotterdam of omliggende regio’s;

Bieden: Wat kun je van ons verwachten?
Wanneer je bij ons start, kun je een warm welkom verwachten. Je komt te werken in een enthousiast en dynamisch team. Salaris is conform de CAO VVT en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij vinden persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk en hebben dan ook diverse mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling en scholing. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Contact: Meer informatie
Ben jij de Verzorgende IG’er met liefde voor de zorg die wij zoeken? Reageer dan direct!
Stuur je CV & motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Razia Gasieta, HR Adviseur.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met dhr. M. el Baroudi (085-4019210)


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.