Introductie: Omniazorg is een jonge, dynamische en innovatieve thuiszorgorganisatie. Wij leveren wijkverpleging (24 uurs zorg), huishoudelijke hulp en ambulante begeleiding bij de cliënten thuis. De zorg wordt geleverd vanuit vier teams in Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Omniazorg is een snel groeiende organisatie. Wij zijn innovatief, cultuursensitief en leveren een totaalpakket aan zorg, waaronder hoog complexe, specialistische zorg thuis. Wij zijn op zoek naar een ervaren teamleider voor 36 uur per week.
Functie: Omniazorg is op zoek naar een Teamleider Zorg, met coachende kwaliteiten voor onze zelfsturende teams. Zij/hij kan betrokken worden bij de uitvoerende werkzaamheden in de zorg. De Teamleider zorg is onderdeel van het MT.
Doel: De Teamleider zorg binnen Omniazorg coördineert en geeft leiding aan de wijkteams verpleging en verzorging en is eindverantwoordelijk voor het zorgpersoneel. Het takenpakket omvat de bewaking van de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit van alle activiteiten binnen de wijkteams, de implementatie en evaluatie van bestaand beleid, alsmede het adviseren aan de directie. Het team voelt zich door de teamleider ondersteund en gefaciliteerd.
Eisen: - Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- afgeronde HBO Verpleegkunde en in het bezit van een BIG registratie;
- ervaring en affiniteit met onze doelgroep en in de wijkverpleging;
- zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
- een flexibele werkhouding;
- procesmatig en analytisch sterk.

Bieden: Een uitdagende baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jonge dynamische organisatie. Omniazorg is een lerende organisatie en biedt veel ruimte voor eigen initiatieven en inbreng. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en is ingedeeld in FWG 55 van de CAO VVT. Het salaris ligt tussen € 2.802,03 en € 4.021,18 bruto per maand. De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
Contact: Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan door je CV en motivatie te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met de heer
M. el Baroudi op telefoonnummer: 085-4019210.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.