Introductie: Word jij blij van het begeleiden van cliënten door samen te kijken wat er wél kan? Wil jij werken aan een gezamenlijk doel en samen talenten en krachten ontwikkelen? Vind je het leuk om veel zelfstandig te werken?

Lees dan even verder, want wie weet hebben wij een match!

Wij zijn Fonteynenburg, team Curtisslaan.
Fonteynenburg, een kleine organisatie, werkt in de regio Haaglanden met ongeveer 600 cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan hun herstel. Wij werken via de SRH methode. Zo kijken we wat onze cliënten wél kunnen!

Functie: Wij zoeken een Herstelbegeleider bij team Curtisslaan in Den Haag, voor 24-32 uur per week.
Doel: Wat houdt jouw werk in?
Jouw werk bestaat vooral uit het zelfstandig begeleiden van cliënten. Zo bied je begeleiding in administratieve taken, het aanleggen van een sociaal netwerk, het zoeken naar (on)betaald werk, het leren hoe je een huishouden voert, en door het voeren van ventilerende gesprekken. Daarnaast begeleidt je een cliënt zo nodig naar schuldhulpverlening en de verslavingszorg.

In twee jaar tijd probeer je zo iemand voor te bereiden om uit te stromen, zo zelfstandig mogelijk terug de maatschappij in. We werken met hersteldoelen waar vanuit we cliënten begeleiden op verschillende gebieden.

De herstelcoördinator stelt het herstelplan op met de cliënt en jij voert dit plan als herstelbegeleider samen uit. Zo draag je actief bij aan het zelfredzaam worden van de cliënten. Je stemt jouw werk af met de cliënt en in samenwerking met de herstelcoördinator, de behandelaren en andere ketenpartners.

Wie wonen er op de Curtisslaan? Mensen afkomstig uit Beschermd wonen waar de stap naar zelfstandig wonen nog net te groot is. Binnen twee jaar leren ze bij de Curtisslaan om zelfstandig te gaan wonen. Mensen met een psychische kwetsbaarheid soms in combinatie met een justitieel kader.

Eisen: Wie ben jij en wat breng jij mee?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 (SPW, MMZ) en kennis en werkervaring in de psychiatrie.
Je bent bereid tot onregelmatig werken.
Je wilt graag leren door te experimenteren, ervaren en trainen
Je kan goed zelfstandig werken

Bieden: Wij bieden….
een zéér bijzondere werkomgeving op de Curtisslaan en CJOE@Curtisslaan
goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO-GGZ). Je salaris bedraagt max. € 2.949,- bruto per maand bij 36 uur p/w. (FWG salarisschaal 40, afhankelijk van je ervaring en opleiding)
een reiskostenvergoeding
23 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
een 13e maanduitkering (8,33%)
vakantiegeld (8%)
een sportregeling
na een half jaar goed functioneren een vast contract

Contact: Wil je meer weten… of gewoon reageren?
Stel je vragen via de e-mail

Voel jij een match?
Stuur dan je brief met motivatie en CV vóór 26 november 2019 met nummer 2019-48 t.a.v. Gaitrie Poeran naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voelen wij een match?
Dan gaan we samen in gesprek!

De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdagochtend 27 november 2019.
Het tweede gesprek volgt op vrijdagmiddag 29 november 2019.

Zo weet jij ook waar je aan toe bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.