Introductie: Word JIJ blij van
Het begeleiden van cliënten door samen te kijken wat er wél kan?
Werken aan een gezamenlijk doel en samen talenten en krachten ontwikkelen?
Lees dan even verder, want wie weet hebben wij een match!

WIJ zijn Fonteynenburg, locatie de Voorburcht!
Fonteynenburg, een klein en wendbare organisatie, werkt in de regio Haaglanden met meer dan 600 cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan hun herstel. Wij werken via de SRH methode. Zo kijken we wat onze cliënten wél kunnen!

Functie: Wij zoeken een Herstelcoördinator (Individueel Begeleider) voor 32 uur per week bij locatie de Voorburcht in Leidschendam-Voorburg.
Doel: Een dag uit jouw leven als Fonteynenburg herstelcoördinator...
Iedere goede werkdag begint natuurlijk met een kop koffie en een ontmoeting met je collega’s. Nog even de laatste belangrijke zaken bespreken, overdracht en email lezen voordat je aan de slag gaat. Vandaag heb je al vroeg een belangrijke afspraak staan met een cliënt om een begeleidingsplan op te stellen. Met je inmiddels 2e kop koffie stellen jullie samen dit plan op en stemmen jullie de afspraken af.

Tijdens de lunch is er tijd om met collega’s bij te praten, te lachen en te ontspannen. Na de lunch is er een overdracht met de avonddienst. Hier worden lopende zaken besproken en de taken van die dag verdeeld. Met de herstelbegeleiders bespreek je de casussen die deze middag tijdens het wekelijks overleg met GGZ worden behandeld.
Als Herstel coördinator leidt je dit overleg met de behandelaren. Tijdens het overleg staat herstel van de cliënt voorop middels de methodiek waarmee wordt gewerkt, SRH. Vanuit helicopterview analyseer je de complexiteit van de casussen in samenwerking met je naaste collega’s.

Na het overleg tref je in de gang een cliënt die wat gespannen oogt. Jij signaleert dit en loopt even mee naar de tuin voor een goed gesprek. Hij vertelt je waar hij mee zit. Ondanks dat je het niet op kan lossen, helpt het hem dat je even oprecht naar hem luistert.

Het einde van je werkdag is in zicht. Je rapporteert over de voortgang van de hersteldoelen van je cliënten in het ECD. Je checkt bij je collega’s wat de laatste stand van zaken is, wenst hen een fijne avond en met een voldaan gevoel ga je op weg naar huis!

Eisen: Wie ben JIJ en wat breng jij mee?

Je bezit humor, positiviteit, durf en een stevige persoonlijkheid.
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op niveau 5, bijvoorbeeld HBO-Social Work, HBO-SPH, HBO-V of HBO-MWD en tenminste 2 jaar werkervaring in- en kennis van de psychiatrie, verslavingszorg en/of forensische zorg
Je bent bereid tot onregelmatig werken, waaronder nachtdiensten
Je bent bekend met SRH of een soortgelijke methodiek
Je hebt een rijbewijs B en bent in bezit van een auto

Heb jij lef en gebruik jij jouw assertiviteit bij het motiveren en mobiliseren van het team?
Lees dan door…

Bieden: WIJ bieden….
bijzondere cliënten!
Natuurlijk bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
(conform de CAO-GGZ). Je salaris bedraagt max. € 3.229,- bruto per maand bij 36 uur p/w. (FWG salarisschaal 45, afhankelijk van je ervaring en opleiding)
Reiskostenvergoeding
23 vakantiedagen
13e maanduitkering (8,33%)
Vakantiegeld (8%)
Sportregeling
Na een half jaar bij goed functioneren een vast contract

Contact: Wil je meer weten… of gewoon reageren?

Stel je vragen via de e-mail

Voel jij een match?
Stuur dan je brief met motivatie en CV vóór 18 november 2019 met nummer 2019-32-1 t.a.v. Gaitrie Poeran naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voelen wij een match?
Dan gaan we samen in gesprek!

Eerste ronde op maandagochtend 19 november en als het bevalt praten we kort daarop verder! Zo weet jij ook waar je aan toe bent!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.