Introductie: Buddy Netwerk is een slagvaardige en ondernemende Stichting, actief in Den Haag en zes omliggende gemeenten waar diversiteit hoog in het vaandel staat. Meer dan 400 getrainde vrijwilligers vergroten de wereld van een ander (ook tijdens Corona). Zij bieden steun aan mensen met een chronische en/of levensbedreigende ziekte (buddyzorg), mensen die eenzaam zijn (2tegen1zaamheid), mensen met beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorger en kinderen met een ernstige en/of chronische ziekte (Buddy voor Bikkels).

Dit doen wij door een buddy (vrijwilliger) aan een maatje (cliënt) te koppelen. Samen gaan zij een traject van 1 jaar aan en spreken gemiddeld eens per twee weken een dagdeel af. De buddy kan ondersteuning bieden op het gebied van mobiliteit of het sociaal netwerk vergroten van de cliënt. Samen een kopje koffie drinken of een wandeling door de wijk. Ook biedt de buddy een luisterend oor en ondersteunt door er simpelweg te zijn. Buddy’s worden hiervoor fysiek en online, via de eigen Buddy Academie, getraind. Vrijwillige trainers, coördinatoren en beroepskrachten staan klaar voor een goede begeleiding.
Functie: – Je bent verantwoordelijk voor de intake van buddy’s en cliënten, de koppeling tussen cliënten en buddy’s en de begeleiding van cliënten en buddy’s.
– Samen met je communicatie collega denk je na over werving van buddy’s.
– Je bent proactief en legt en onderhoudt de contacten met partijen in de stad zoals: wijkverpleegkundigen, huisartsen, ziekenhuizen, casemanagers en buurthuizen.
– Je leidt intervisiebijeenkomsten.
– Je voert de administratieve taken uit binnen ons CRM systeem.
– Je neemt deel aan interne en externe overleggen met samenwerkingspartners.
– Je bent mede verantwoordelijk voor de begeleiding van de vrijwillige coördinatoren.
– Je draagt bij aan de ontwikkeling van Buddy Netwerk op het terrein van organisatie, vrijwilligersbeleid of innovatie.
Doel: Je bent verantwoordelijk voor de intake van buddy’s en cliënten, de koppeling tussen cliënten en buddy’s en de begeleiding van cliënten en buddy’s.
Eisen: – Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur Maatschappelijk Werk, SPH, of Psychologie.
– Je beschikt over enkele jaren ervaring met het werken met vrijwilligers.
– Je bent ondernemend, resultaatgericht en je speelt op innovatieve wijze in op veranderingen in de samenleving en trends in beleid.
– Je hebt ervaring en affiniteit met de bovengenoemde doelgroep.
– Je kent het maatschappelijk veld en hebt ervaring met het werken binnen diverse samenwerkingsverbanden.
– Je bent helder in je communicatie: zowel mondeling als schriftelijk.
– Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken met CRM systemen.
– Je bent in staat om Buddy Netwerk goed zichtbaar te maken, draagt de rol van ambassadeur.
– Je kan je werk relativeren en je vindt plezier in je werk belangrijk.
– Je bent woonachtig in de regio Den Haag.
Bieden: – Een professionele en inspirerende werkomgeving in hartje Den Haag.
– Enthousiaste en betrokken collega’s mét humor.
– In eerste instantie een tijdelijke plek voor zes maanden.
– Salariëring volgens CAO GGZ, functiegroep schaal 50, van 2746,- tot 3755,- op basis van een 36-urige werkweek.
Contact: Heb je interesse? Stuur dan voor 14 juni per e-mail je CV inclusief motivatie naar: Stichting Buddy Netwerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ´vacature Coördinator Den Haag’

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons secretariaat, telefoon 070 3649500. Neem ook een kijkje op www.buddynetwerk.nl en onze social media kanalen.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.