Introductie: Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad. CultuurSchakel is de Haagse organisatie voor kennis en verbinding van kunst en cultuur in het onderwijs en de vrije tijd. Wij werken aan een goed en levendig Haags kunstklimaat op het gebied van cultuuronderwijs en kunstbeoefening in de vrije tijd. Sinds de oprichting in 2013 is CultuurSchakel flink gegroeid. Wij zijn nu dan ook op zoek naar een collega die ons helpt de interne samenhang tussen de afdelingen te vergroten en de bedrijfsprocessen te verbeteren.

 


Functie: Wij zoeken vanaf 1 september, voorlopig voor de periode van 2 jaar, een
Projectleider bedrijfsvoering
voor 24 uur per week.


Doel: Het is tijd om de bedrijfsprocessen in de backoffice te evalueren en te optimaliseren. Ook zijn er steeds meer projecten ontstaan waarvan de positie en aansturing opnieuw bekeken moet worden. Beleidsinhoudelijk is er behoefte aan een frisse blik op uiteenlopende onderwerpen zoals duurzaamheid, diversiteit en fondsenwerving. Je adviseert de directie over beleid van de organisatie op bedrijfsvoeringsniveau en houdt je bezig met het inrichten, evalueren en optimaliseren van organisatieprocessen. Je geeft leiding aan het secretariaat, en stuurt diverse projecten aan die nu niet onder een andere afdeling vallen. De functie is nieuw, en tijdelijk van aard. Samen met jou geven we verder vorm aan deze tijdelijke functie.


Eisen: • Een relevantie opleiding op HBO niveau
• Kennis van moderne bedrijfsprocessen en CRM systemen
• Ervaring met projectleiding
• Een hands-on mentaliteit, maar analytisch op processen
• Affiniteit met automatisering binnen bedrijfsvoering
• Focus op het doel en de realisatie van ondersteunende processen
• Veranderingsprocessen kunnen begeleiden
• Op meer organisatieniveaus kunnen schakelen
• Heldere communicatie


Bieden: Binnen CultuurSchakel werken we met elkaar samen in een vriendelijke en informele sfeer. Iedereen draagt kunst en cultuur een warm hart toe. We onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie en willen als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Versterk jij als collega de diversiteit van ons team, dan gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar jou.
CultuurSchakel is gevestigd in het mooie pand ‘’Koorenhuis’, hartje centrum Den Haag, de tram stopt voor de deur.
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. De functie is ingedeeld op het niveau van schaal 11 van de CAO Kunsteducatie.


Contact: Ben jij degene die wij zoeken? Vul dan vóór 30 mei via dit sollicitatieformulier je gegevens in en upload je cv en motivatiebrief. Noteer alvast dat de eerste gesprekken plaatsvinden op 7 en 10 juni. De tweede gespreksronde is gepland op 15 juni.
Voor meer informatie kun je terecht bij Marijn Cornelis, directeur bestuurder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


Email: