Introductie: Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad. CultuurSchakel is de organisatie in Den Haag die werkt aan een goed en levendig kunstklimaat, zowel binnen cultuuronderwijs als in de vrije tijd.
Sta jij middenin de Haagse wereld van de vrijetijdskunst?

Wil jij eraan bijdragen dat iedereen in onze stad kan meemaken hoe het is om zélf kunst te beoefenen? Dat iedereen zich kan laten verrijken door de kunst van anderen? Dan zijn we op zoek naar jou!Functie: Wij zoeken zo spoedig mogelijk een Adviseur Cultuurparticipatie, met specialisatie muziek voor 28 uur per week

Doel: Wat je gaat doen:
Als onze nieuwe collega ga je aan de slag voor muziekaanbieders in Den Haag. Je onderhoudt contact met de brede en diverse groep van aanbieders van muzieklessen en -cursussen, culturele instellingen, verenigingen en informele samenwerkingsverbanden. Je geeft adviezen over repetitie- en optreedlocaties, samenwerkingen, ledenwerving, financiering, actuele ontwikkelingen en over artistieke begeleiding. Je organiseert scholingsactiviteiten en netwerkbijeenkomsten. Verder informeer je aanbieders en initiatiefnemers over de subsidieregelingen van Cultuurschakel en begeleid je hen daarin.
Eisen: Wat wij vragen:
• Je hebt een relevante achtergrond en werkt en denkt op HBO niveau
• Je hebt brede werkervaring op het terrein van muziek(beoefening) in de vrije tijd
• Je hebt adviesvaardigheden, bent gericht op de groei van de ander laat de regie ook bij de ander
• Je hebt ervaring met projectmatig werken
• Je legt gemakkelijk contact, hebt een open houding en weet mensen bij elkaar te brengen
• Je kunt goed zelfstandig werken als ook in teamverband
• Je bent thuis in de Haagse muziekwereld en/of beschikt over een breed muzieknetwerk in Den Haag. Je bent op de hoogte van landelijke actuele ontwikkelingen.

Bieden: Waar je komt te werken:
Je krijgt een plek in het levendige en diverse team van de afdeling Cultuurparticipatie. Binnen CultuurSchakel werken we met elkaar samen in een vriendelijke en informele sfeer. Iedereen draagt kunst en cultuur een warm hart toe. We onderschrijven de Code Culturele Diversiteit en willen als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Versterk jij als collega de diversiteit van ons team, dan gaat bij gelijke geschiktheid onze voorkeur uit naar jou!
CultuurSchakel is gevestigd in het Koorenhuis, hartje centrum Den Haag, de tram stopt voor de deur.

Wat we je bieden:
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. De functie is, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald op het niveau van schaal 8 van de CAO Kunsteducatie. Je krijgt een mobiele telefoon en een laptop van ons. We vinden professionele ontwikkeling belangrijk en investeren daar in.

Contact: Procedure en informatie:
Ben jij degenen die wij zoeken? Vul dan vóór 19 april via https://form.123formbuilder.com/5650818/form je gegevens in en upload je cv en motivatie brief.

Noteer alvast dat de eerste gesprekken plaatsvinden op 26 en 28 april. De tweede gespreksronde is gepland op 12 mei.

Voor meer informatie kun je terecht bij Marike van ‘t Hoenderdaal, teamleider Cultuurparticipatie, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 23 46 19 33. Algemene informatie vind je op www.cultuurschakel.nl

Email: