Introductie: Wil jij eraan bijdragen dat iedereen in onze stad kan meemaken hoe het is om zélf kunst te beoefenen? En hoe het is om je door kunst van anderen te laten verrijken? Dan zijn we op zoek naar jou!
Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad. Daarom werkt CultuurSchakel aan een goed en levendig Haags kunstklimaat. Wij stimuleren deelname aan kunst en cultuur in de vrije tijd én in het onderwijs en verstrekken subsidies aan (vrijetijd)kunstenaars. We werken op maat, zijn onafhankelijk, en bieden duurzame ondersteuning.Functie: Voor ons team Marketing en Communicatie zoeken wij per direct een:

Teamleider Marketing en Communicatie
voor circa 26 uur per week


Doel: Over de functie
In deze functie ben je de drijvende kracht van de afdeling Marketing en Communicatie (M&C). Het betreft een hecht team van 4 á 5 medewerkers, met een uitstekende werksfeer. Alle medewerkers hebben hun eigen specialisatie, maar zijn ook breed inzetbaar.
Als teamleider ben je in gesprek met de directeur en de leidinggevenden van de afdeling Expertisecentrum (schooltijd) en de afdeling Cultuurparticipatie (vrije tijd) en draag je bij aan de beleidsvorming van de organisatie. Vanuit je eigen vakgebied is daarbij aandacht voor vernieuwing, diversiteit en het bereiken van nieuwe doelgroepen.
Dit ga je doen:
- Je geeft leiding aan je team en weet het beste uit je medewerkers te halen.
- Je bent een sparringpartner voor zowel je team als voor het management.
- Je draagt bij aan beleidsontwikkeling van de afdeling én de organisatie.
- Jij overziet de grote lijn en bepaalt en bewaakt de kaders voor je eigen afdeling.
- Je werkt zelf mee in de uitvoering: tekstschrijven, website bijhouden, opstellen M&C plannen, adviseren van collega’s, ontwikkelen van communicatiemiddelen en contact met externe uitvoerders.


Eisen:
- Minimaal een relevante hbo-opleiding.
- Ervaring met leidinggeven aan een klein team van professionals óf minimaal 3 á 4 jaar brede werkervaring, op het niveau van senior-medewerker M&C.
- Affiniteit met kunst en cultuur, zowel binnen als buiten het onderwijs .

Bovendien is onze ideale kandidaat:
- Iemand die kansen ziet en openstaat voor initiatieven en ideeën vanuit het team en de organisatie.
- Iemand met een visie op diversiteit en inclusie die dit vertaalt in duidelijke acties.
- Iemand die het team kan coachen, goed luistert en oog heeft voor aanwezige talenten.
- Iemand die overzicht houdt, knopen doorhakt en rust kan aanbrengen.
- Iemand die uiteenlopende belanghebbenden weet te overtuigen vanuit natuurlijk overwicht en deskundigheid.
- Iemand die een visie voor het eigen vakgebied formuleert vanuit politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.


Bieden: - Een zelfstandige functie met een enthousiast team, waar je je samen met het team verder kunt ontwikkelen.
- Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar.
- Inschaling in schaal 9, CAR-UWO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
- Een baan op een prachtige locatie in hartje Den Haag. De tram stopt voor de deur.


Contact: Ja, ik wil deze baan!
Dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Dat kan door vóór 10 februari 2020 te solliciteren via deze LINK. Daar kun je jouw gegevens invullen en je cv en motivatiebrief uploaden. Goed om te weten: we nemen alléén reacties in behandeling die in het Nederlands zijn opgesteld.
Wil je liever eerst meer informatie? Dat kan ook. Stuur dan een mailtje aan de directeur, Marijn Cornelis, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je liever door haar gebeld wordt, laat dan je telefoonnummer achter.

CultuurSchakel onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.
Voor in je agenda
Je kunt vast noteren dat de eerste gesprekken plaatsvinden op 18 en 20 februari. Voor de tweede ronde creëren we een vorm waarbij het hele team betrokken is.Email: