Introductie: Sta jij middenin de Haagse wereld van de vrijetijdskunst? Wil je eraan bijdragen dat iedereen in onze stad kan meemaken hoe het is om zélf kunst te beoefenen en je door kunst van anderen te laten verrijken? Dan zijn we op zoek naar jou!
Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad. Daarom werkt CultuurSchakel aan een goed en levendig Haags kunstklimaat binnen cultuuronderwijs en in de vrije tijd.


Functie: Voor de afdeling Cultuurparticipatie zoeken wij een:
Projectmedewerker cultuurparticipatie (m/v) voor 24 uur per week
Over het team
In deze functie werk je binnen de afdeling Cultuurparticipatie. Dit team werkt veelal projectmatig en richt zich op kunst en cultuur in de vrije tijd. We helpen mensen in Den Haag bij het vinden van cursussen en verenigingen op het gebied van onder andere dans, muziek, hiphop, beeldende kunst, theater en literatuur. Ook adviseren we culturele organisaties over het organiseren van activiteiten. Daarnaast zorgen we met onze subsidieregeling Geld voor je kunst! ervoor dat mensen een kleine subsidie kunnen krijgen voor een initiatief dat kunstbeoefening in Den Haag stimuleert. Jouw werkzaamheden zullen vooral gericht zijn op het faciliteren van deze subsidieregeling en op het organiseren en uitvoeren van evenementen en trainingen.


Doel: Dit ga je doen:
- Jij zorgt ervoor dat de administratie voor Geld voor je kunst! helemaal op orde is
- Onze netwerkbijeenkomsten en scholingen zijn door jouw inzet tot in de puntjes geregeld – van het aanmeldproces tot de bijeenkomst zelf
- Projectbeschrijvingen vertaal jij moeiteloos naar een concreet en uitvoerbaar plan
- Je onderhoudt een breed en divers netwerk van culturele partijen in de stad
- Waar nodig lever je input om onze bestaande programma’s te evalueren en te verbeteren


Eisen: Wij vragen:
- Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau
- Passie voor kunst en cultuur
- Ervaring in projectmatig werken is een pre

Bovendien is onze ideale kandidaat:
- Iemand met planningsskills
- Flexibel en klantgericht
- Iemand die met de meest uiteenlopende mensen om weet te gaan
- Een energieke, proactieve en leuke collega
- Woonachtig ‘in het Haagse’ en bekend met de Haagse amateurkunstsector


Bieden: Wat bieden wij?
- Een arbeidsovereenkomst voor - in eerste instantie - een jaar
- Inschaling in schaal 7 van de salaristabel voor gemeenteambtenaren
- Een baan op een prachtige locatie in hartje Den Haag. De tram stopt voor de deur.


Contact: Ja, ik wil deze baan!
Dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Dat kan door vóór 18 november via deze link je gegevens in te vullen en je CV en motivatiebrief te uploaden.
Wil je liever eerst meer informatie? Dat kan ook. Neem dan contact op met Hélène Esenwein, via 070-820 99 70 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
CultuurSchakel onderschrijft de Code Culturele Diversiteit en wil als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Voor in je agenda
We Streven ernaar de eerste gesprekken in de week van 25 november te houden. De tweede gespreksronde is gepland in de week van 2 december.


Email: