Introductie: Zoals in geheel Nederland, kent ook de regio Haaglanden een groot tekort aan personeel. In Haaglanden zijn de regionale aanbieders verenigd in Zorgscala, het Zorgkantoor CZ, de regionale werkgeversorganisatie ZorgZijn Werkt, het ministerie van VWS/Waardigheid en Trots en regionale onderwijsinstellingen met elkaar in contact getreden om te komen tot een regionale aanpak.
Dit heeft geresulteerd in een regionale arbeidsmarktanalyse en het formuleren van oplossingsrichtingen daarbij. Gezamenlijk willen we in de Haagse regio nieuw potentieel voor de sector aantrekken en zittend personeel ontwikkelen en behouden. De focus hierbij is met name gericht op de ouderenzorg.
Dit plan van aanpak wordt de komende tijd in nauw overleg en samenwerking met betrokken partijen in acties omgezet.


Functie: Projectleider


Doel: De verschillende acties in samenhang en in samenwerking met partners en eventuele andere partijen voortvarend vorm geven. Waardoor uiteindelijk meer mensen een baan en loopbaan binnen de VVT sector vinden.


Eisen: Zorgscala op zoek naar een creatieve, doortastende en bindende (onafhankelijke) projectleider. Hij/zij zal de inzet van professionals van aangesloten organisaties faciliteren, coördineren, eventuele obstakels benoemen en oppakken en daarover rapporteren.
Hij/zij kent de VVT sector goed; heeft kennis van en ervaring met de arbeidsmarkt, kan functioneren op zowel bestuurlijk als uitvoerend niveau en kan bogen op bereikte resultaten in een dynamische context.
Hij/zij functioneert op HBO/VWO niveau.
Gelet op de grote diversiteit in de (potentiële)beroepsbevolking is hij/of zij in staat vanuit meerdere perspectieven de arbeidsmarktproblematiek te benaderen.


Bieden: De aanstelling, vooralsnog tot en met 31-12-2019. Verlenging tot 2021, bij voldoende voortgang, behoort tot de mogelijkheden. Het betreft een functie voor maximaal 36 uur per week. In onderling overleg zal de omvang worden vastgesteld.
Inschaling FWG 65. Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-VVT.
Aanstelling bij Zorgscala.


Contact: Nadere info verkrijgbaar bij J.de Jong, 06-53722261 (verenigingssecretaris a.i.) N. Bommeljé (directeur Evita Zorg), 06-52061598

Uw sollicitatie kan, voor 15 september, gericht worden aan het bestuur van Zorgscala t.a.v. mevrouw N. Bommeljé, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. sollicitatie projectleider VVT-aanpak


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.