logo vangorkomexecutives


Introductie: Siriz wil een vernieuwende en resultaatgerichte organisatie zijn om op een eigentijdse wijze een zo groot mogelijke groep vrouwen en mannen van dienst te zijn op het gebied van preventie van, en ondersteuning en zorg bij onbedoelde zwangerschap. Siriz levert maatwerk.

Er werken betrokken en gedreven medewerkers die in beweging zijn om een nieuw vastgestelde visie handen en voeten te geven. Deze beweging is ook terug te vinden in het herijken van verantwoordelijkheden en de taakverdeling. Externe invloeden en veranderende tijden vragen om flexibiliteit en aanpassing om de ambities te realiseren.

Siriz werkt landelijk en wil zich nog sterker op de superdiverse grootstedelijke gebieden richten in verband met het verhoogd risico op onbedoelde zwangerschap aldaar.
Siriz heeft momenteel nog het hoofdkantoor in Amersfoort, de verhuizing naar Gouda vindt in april 2018 plaats.

De organisatie

Er werken bij Siriz 45 beroepskrachten en meer dan 100 vrijwilligers, veelal met een christelijke achtergrond.
De Bestuurder vormt samen met zijn twee Managers (Primair Proces en Bedrijfsvoering) een ambitieus MT. De organisatie bestaat verder uit deskundigen in het veld en HR-, financieel en andere deskundigen in de backoffice. Er heerst een informele sfeer, er wordt hard gewerkt en aan de kwaliteit van dienstverlening wordt continu gewerkt.


Functie: De Manager Primair Proces is onder verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur belast met de kwaliteit en de ontwikkelingen in het primair proces. Hij/zij zorgt ervoor dat gestelde doelen gerealiseerd worden en ziet er tevens op toe dat in gang gezette ontwikkelingen verder in de organisatie ingebed worden.


Doel: . Methodiekontwikkeling is een belangrijk aandachtsgebied. Een ander belangrijk aandachtsgebied is de ontwikkeling van nieuwe vormen van preventie, ondersteuning en zorg. Daartoe wordt het personeel op juiste wijze gefaciliteerd en een relevant netwerk verder uitgebouwd. Als lid van het MT neemt de Manager Primair Proces deel aan strategische en tactische onderhandelingen met financiers en ketenpartners en zorgt er zo voor dat de juiste vertaalslag voor het juiste handelen anno 2018 volgt. Zoals gezegd, de organisatie is in beweging en de invulling van deze functie is ook nog aan veranderende inzichten onderhevig. De manager krijgt alle gelegenheid de komende tijd mee te denken over een uiteindelijke invulling van de taak- en verantwoordelijkheidsverdeling van een ieder binnen het MT.


Eisen: Voor deze functie zoeken we een kandidaat die beschikt over een aantoonbaar hbo+ werk- en denkniveau en die minimaal 5 jaar aantoonbaar succesvolle ervaring heeft in een leidinggevende functie in zorg of welzijn, het liefst in een veranderende situatie. We zoeken iemand die grote affiniteit heeft met het taakveld en de missie en visie van Siriz van harte onderschrijft.

Persoonskenmerken
Inspirerend en resultaatgericht leidinggevende. Sterk in de procesbegeleiding, het uitwisselen en stimuleren van feedback geven, waarbij omgevingssensitiviteit en proactief handelen opvallen. Ondernemend, marketing gericht en vooral een verbinder en netwerker.


Bieden: De vaststelling van het salaris vindt plaats conform schaal 12 van de cao Sociaal Werk.


Contact: De werving en selectie van de Manager Primair Proces is in handen van Geertrui van Gorkom, directeur/adviseur bij Van Gorkom Executive. De procedure wordt zowel intern als extern opengesteld. De kennismakingsgesprekken vinden 15 januari 2018. plaats. Op 18 januari 2018 worden de cv’s aan Siriz gepresenteerd.
De gespreksrondes met de selectie- en adviescommissie vinden plaats op 23 januari 2018 in Amersfoort. Gelieve de hele dag te reserveren. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure, af te nemen in week 5.

Solliciteren
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Geertrui van Gorkom, tel.nr. 06-3636 8677.
Uw sollicitatie ontvangen wij graag uiterlijk 13 januari 2018 via onze website www.vangorkomexecutive.com of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. sollicitatie Siriz.


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.