Introductie: “KOO organiseert professioneel kunstonderwijs, juist waar dat niet vanzelf gaat.”

KOO biedt korte en langere trajecten voor kunstonderwijs tijdens schooltijd en in de stad, op plekken en voor mensen voor wie kunstlessen niet vanzelfsprekend zijn. KOO is een professionele organisatie met een kwaliteitskeurmerk en wij werken alleen met professionele vakdocenten. KOO is ondernemend en zoekt steeds naar nieuwe partners en fondsen om ons kunstonderwijs voor zoveel mogelijk inwoners van Den Haag beschikbaar te maken. Daarnaast zorgen we voor innovatie in het kunstonderwijs en denken we met scholen mee om onze lessen goed op de vraag van de school af te stemmen. Hierdoor is KOO een aantrekkelijke partner voor scholen en partners om mee te (blijven) werken.

Wij vinden het belangrijk dat alle betrokkenen bij onze organisatie deze visie uitdragen en dat we jou een fijne werkplek kunnen bieden: een plek waarbij jij jouw talent en perspectieven optimaal kan benutten om onze missie verder in de stad te kunnen brengen. Waar je goed in bent en waar jij je in wilt ontwikkelen in ons uitgangspunt, hierbij maakt het niet uit wat je geslacht, afkomst, leeftijd of dat je een handicap of chronische ziekte hebt. Samen met onze partners in de stad willen we de kracht van diversiteit gebruiken om ons kunstonderwijs daar te brengen waar het de grootste meerwaarde heeft. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Aan de andere kant proberen we ook zo goed mogelijk de belangen van de docenten te behartigen en voor hen een goede opdrachtgever te zijn: op dit moment zijn ruim 200 docenten bij ons aangesloten. KOO is proactief, ondernemend en volop in beweging. Het komend jaar gaan we extra inzetten op het onderdeel verkoop. Binnen KOO zijn twee medewerkers/projectleiders op het gebied van Marketing, Communicatie en Verkoop actief. Voor een periode van 8 maanden zoeken we vervanging voor één van hen.

Functie: Projectleider Marketing, Communicatie en Verkoop voor 28,8 uur per week
Doel: Je vindt het leuk om zowel praktische als strategische werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van PR-plannen, aansturen van kwaliteitsmetingen, het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven en online content voor website en social media. Daarnaast ondersteun en adviseer je bij interne communicatie.

Je bedenkt en overziet communicatiecampagnes ten behoeve van de verschillende projecten en je denkt na over de lange termijn. Je hebt een visie en weet die concreet door te voeren in een plan. Je werkt aan het uitdragen van onze positionering en je maakt de activiteiten van KOO op een innovatieve manier zichtbaar in de stad en daarbuiten.

Je zorgt voor een aantrekkelijke website waarop eenvoudig voor alle doelgroepen te vinden is wat KOO te bieden heeft. Je bedenkt creatieve en inventieve manieren om markten en doelgroepen te bereiken. Hierbij richt je je met name op het actief benaderen van en relaties onderhouden met zakelijke partners. Dit zorgt zowel voor een hogere (rendabele) omzet voor KOO als verhoogde inkomsten vanuit fondssubsidies.

Je speelt een belangrijke rol in het contact houden met de docenten uit onze community en zorgt voor het ontwikkelen van een app of een intranet voor de docenten.

Eisen: • Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Affiniteit met kunst en kunstonderwijs
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
• Het kunnen schrijven van creatieve teksten
• Ervaring met/kennis van online marketing: Wordpress, Google Analytics, Mailchimp, Facebook, SEO en Adwords en ervaring met InDesign
• Kennis van en netwerk in het Haagse culturele werkveld is een pre
• Sterke communicatieve vaardigheden, zowel verbaal als in schrift
• Pro-actief en zelfstandig
• Projectmatig kunnen werken
• Out-of-the-box en commercieel kunnen denken
• Overzicht kunnen houden en prioriteiten stellen
• Inzicht in en affiniteit met inzet digitale middelen

Bieden: • Contract voor 28,8 uur per week, tot 1 januari 2021
• Enthousiaste collega’s
• Volop ruimte voor eigen inbreng
• Salaris volgens CAR-UWO, afhankelijk van opleiding en ervaring schaal 8 of 9

Contact: Informatie bij Gertjan Bots, directeur, 070-707 17 22. Reacties tot uiterlijk
6 maart 2020 insturen, uitsluitend via email, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. ‘Vacature MCV’. De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf 11 maart 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.