Introductie: Humanitas Haagland zoekt wegens uitbreiding in de loop van dit jaar naar twee enthousiaste vrijwillige bestuursleden. Vereniging Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vormgeven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Deze humanistische uitgangspunten vertaalt Humanitas in diensten van-mens-tot-mens op de gebieden welzijn en zorg. Op professionele wijze runnen vijf coördinatoren de Haagse tak van Humanitas vanaf de Leyweg. Humanitas Haagland is in de afgelopen 75 jaar uitgegroeid tot een professionele vrijwilligersorganisatie. Veel inwoners uit Den Haag weten ons te vinden en waarderen de hulp en steun die zij van onze vrijwilligers ontvangen.
Functie: Wat kenmerkt het bestuur?
Het bestuur bestaat uit zeven betrokken personen en is een inspirerende plek om ervaring op te doen. We staan open voor eigen inbreng en indien wenselijk kunnen bestaande portefeuilles opnieuw worden verdeeld. Komend jaar wil het bestuur stevig inzetten op PR en communicatie en fondsenwerving. Dit betekent dat wij graag bestuursleden aantrekken die zich hiervoor willen inzetten.

Doel: De primaire taak van het Afdelingsbestuur is het uitvoeren en ontwikkelen van activiteiten en projecten voor kwetsbare groepen. Het Afdelingsbestuur houdt toezicht op de voortgang van de activiteiten/projecten en de financiën. De afdeling heeft ruim 160 vrijwilligers
Eisen: Tijdsbelasting:
• gemiddeld 6 tot 8 uur per week
Bieden: • vergoeding van gemaakte kosten voor de uitvoering van het vrijwilligerswerk
• een introductieprogramma en mogelijkheden voor het volgen van cursussen
• een veelzijdige functie binnen een vrijwilligersorganisatie in beweging

Contact: Meer info?
Op onze website (www.humanitas.nl/haagland) staat veel informatie over de verschillende activiteiten van Humanitas. Mocht je graag persoonlijk informatie ontvangen over onze vereniging of meer informatie wensen over de openstaande bestuursfuncties neem dan contact op met onze voorzitter Marcel Lohuis via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je direct willen reageren dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt je cv en motivatie dan sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.