Dakota


Introductie: Theater en Filmhuis Dakota is sinds november 2011 hét theater en filmhuis van stadsdeel Escamp in Den Haag met een gevarieerd aanbod van cabaret, muziek, toneel, literatuur, kinder- en jeugd- voorstellingen, dans en film. Gehuisvest in het verzamelgebouw ZUID57 bevindt Dakota zich in het hart van het stadsdeel Escamp en betrekt ook in haar functie als cultuuranker de inwoners er graag bij. Dakota is na 5 jaar de pioniersfase voorbij en wil haar culturele profiel en functie in de wijk verder versterken.

De organisatie bestaat uit een groep vaste medewerkers (13 fte’s) en een groep van ongeveer 30 betrokken vrijwilligers.

De RvT wil een deskundig, divers team zijn waarin verschillende kennis en ervaring elkaar aanvullen om daarmee, betrokken maar op enige afstand van de uitvoering, bij te dragen aan de ontwikkeling van een culturele organisatie met een grote maatschappelijke ambitie.


Functie: Lid van raad van toezicht


Doel: Als lid van de RvT ben je deelgenoot van een enthousiast team, vergroot je je netwerk, ontwikkel je je kennis en vaardigheden, draag je bij aan maatschappelijk relevante ontwikkeling en heb je de kans om een veelheid aan activiteiten op het gebied van theater, film en culturele evenementen van nabij mee te maken.


Eisen: We vullen de huidige RvT graag aan met een lid met kennis van en ervaring in de culturele sector in een vergelijkbaar grootstedelijk gebied.

Wij streven naar een divers samengestelde RvT. Daarom gaat onze voorkeur uit naar iemand met een migratie achtergrond en/of naar een vrouw.


 

Contact: De sollicitatieprocedure verloopt via Sandra Looij. Bij interesse kunt u haar bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zal een vragenformulier opsturen en deze tevens verzamelen voor de selectieronde.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 5 september, tijd nog nader te bepalen.

Indien je wordt geselecteerd vragen wij je om ook woensdag 12 september (19.30-21.30) vrij te houden voor de eerst volgende vergadering. Heel veel succes!

Voor nadere toelichting op de vacature kun je terecht bij Joger de Jong, voorzitter RvT, 06-53722261.


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.