Introductie: Word jij blij van het begeleiden van cliënten door samen te kijken wat er wél kan?
Werken aan een gezamenlijk doel en samen talenten en krachten ontwikkelen? Vind je het leuk om soms op verschillende locaties te werken? Lees dan even verder, want wie weet hebben wij een match!

Wij zijn Fonteynenburg, locatie Ypendael
Fonteynenburg, een kleine organisatie, werkt in de regio Haaglanden met ongeveer 600 cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan hun herstel. Wij werken via de SRH methode. Wij kijken samen naar wat onze cliënten wél kunnen!

Functie: Fonteynenburg zoekt Woonbegeleiders voor de regio Den Haag, team Ypendael voor 32-36 uur per week.
Doel: Een dag uit jouw leven als Fonteynenburg herstelbegeleider...
Iedere goede werkdag begint met de ontmoeting met je collega’s. Nog even de laatste belangrijke zaken bespreken, overdracht en email lezen voordat je aan de slag gaat. Vandaag heb je al vroeg een afspraak staan met een cliënt om zijn begeleidingsplan op te stellen. Samen stellen jullie dit plan op en stemmen jullie de afspraken daarover af.

De voorbereiding van het gesprek met cliënt vanmorgen heeft zijn vruchten afgeworpen! Je bent aanwezig op de groep en doet een activiteit of een gezamenlijk koffiemoment met cliënten. Jullie sluiten aan bij een aantal cliënten en collega’s die samen de lunch hebben voorbereid. Na de lunch gaat ieder zijn eigen weg en jij bereidt je voor op de SRH coaching die je samen met je collega’s gaat volgen die middag. Je hebt al een succes om te delen: het mooie resultaat van het gesprek van vanmorgen!

Na de coaching tref je in de gang een cliënt die wat gespannen oogt. Jij signaleert dit en loopt even mee naar de tuin voor een goed gesprek. Hij vertelt je waar hij mee zit. Ondanks dat je het niet op kan lossen, helpt het hem dat je even oprecht naar hem luistert.

Het einde van je werkdag is in zicht. Je rapporteert over de voortgang van de hersteldoelen van je cliënten in het ECD en ontmoet je collega’s van de avonddienst. De successen en aandachtspunten van de dag worden overgedragen. Moe, maar voldaan wens je de aanwezige cliënten een fijne avond en ga je op weg naar huis!

Eisen: Wie ben jij en wat breng jij mee?
• Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 (SPW, MMZ) en tevens kennis en werkervaring in LVB, forensische zorg en in de psychiatrie.
• Je bent bereid tot onregelmatig werken
• Je wilt graag leren door te experimenteren, ervaren en trainen

Bieden: WIJ bieden….
• allereerst een jaarcontract en na een half jaar goed functioneren een vast contract
• een bijzonder team
• goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO-GGZ).
een salaris van max. € 3.037,- bruto per maand bij 36 uur p/w. (FWG salarisschaal 40, afhankelijk van je ervaring en opleiding)
• een reiskostenvergoeding
• 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
• een 13e maanduitkering (8,33%)
• vakantiegeld (8%)
• een sportregeling

Contact: Wil je meer weten… of gewoon reageren?
Stel je vragen via de e-mail
Voel jij een match?
Stuur dan je brief met motivatie en CV vóór 13 november 2020 met nummer 2020-25 t.a.v. Gaitrie Poeran naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voelen wij een match?
Dan gaan we samen in gesprek!
We voeren graag met jou het eerste gesprek via beeldbellen (Zoom of Teams) op dinsdagochtend 17 november 2020 en als het bevalt praten we zeer korte tijd later bij het tweede gesprek door. Zo weet jij ook waar je aan toe bent!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.