Introductie: Ben jij…
de herstelcoördinator die met humor en lef de teamgenoten weet te inspireren om samen de beste begeleiding te bieden in een veranderende organisatie? Weet jij in te spelen in kansen en zo samen te werken aan een nog sterker team? Bied jouw ruime werkervaring voldoende handvatten om aan de slag te gaan bij ons? Lees dan even verder, wie weet hebben wij een match! 

Wij zijn Fonteynenburg, team Ypendael
Fonteynenburg, een kleine organisatie, werkt, alweer 50 jaar, in de regio Haaglanden met ongeveer 600 cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan hun herstel. Wij werken via de SRH methode. Zo kijken we wat onze cliënten wél kunnen! De zorgvraag verandert om ons heen en wij veranderen mee. We zoeken iemand die ons team hier actief in versterkt.


Functie: Fonteynenburg zoekt Herstelcoördinator voor locatie Ypendael in de regio Den Haag voor 24-32 uur per week.


Doel: Wat houdt jouw werk in? 
Jij coördineert de instroom van nieuwe cliënten en bent vaak de eerste die de cliënt en zijn behandelaar ontvangt. Samen kom je tot een herstelplan en stel je doelen op waar de cliënt met ondersteuning van de herstelbegeleiders mee aan de slag gaat. Jij zorgt ervoor dat de herstelbegeleiders worden betrokken en draagt zorg voor een warm welkom en een goede start van de begeleiding!

Jij behoudt het overzicht op de voortgang en de kwaliteit van de ondersteuning, onderhoud het contact met het netwerk van de cliënt: contactpersonen, behandelaren en ketenpartners. Je zorgt ervoor dat je een goede relatie opbouwt met de cliënt en zijn netwerk. Samen evalueren jullie de voortgang. 

Jouw werk is divers en uitdagend. Je bent echt een probleemoplosser. Je coördineert de afspraken, je stelt samen met de cliënt de doelen, de zorg eromheen, en bespreekt dit met de cliënt. De herstelbegeleiders uit het team gaan aan de slag met het herstelplan, ze werken samen aan de hersteldoelen. Samen met het team zorg jij voor de beste begeleiding van de cliënt!


Eisen: Wie ben jij en wat breng jij mee? 

Je bezit humor, positiviteit, durf en een stevige persoonlijkheid.
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op niveau 5, bijvoorbeeld HBO-Social Work, HBO-SPH, HBO-V of HBO-MWD en tenminste 4 jaar werkervaring in- en kennis van de psychiatrie, verslavingszorg en/of forensische zorg.
Je bent bereid tot onregelmatig werken.

Heb jij lef en gebruik jij jouw assertiviteit bij het motiveren en mobiliseren van het team? 
Lees dan door…


Bieden: Wij bieden….
allereerst een jaarcontract
natuurlijk bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 
(conform de CAO-GGZ). Je salaris bedraagt max. € 3.229,- bruto per maand bij 36 uur p/w. (FWG salarisschaal 45, afhankelijk van je ervaring en opleiding) 
een reiskostenvergoeding 
23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
een 13e maanduitkering (8,33%) 
vakantiegeld (8%) 
een sportregeling
na een half jaar bij goed functioneren een vast contract


Contact: Wil je meer weten… of gewoon reageren? 

Stel je vragen via de e-mail 

Voel jij een match?
Stuur dan je brief met motivatie en CV vóór 3 september 2020 met nummer 2020-21 t.a.v. Gaitrie Poeran naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voelen wij een match? 
Dan gaan we samen in gesprek! 

We voeren de eerste gespreksronde op maandagmiddag 7 september 2020. Het tweede gesprek volgt kort daarop. Zo kunnen we eerder selecteren bij geschikte reacties en weet jij ook waar je aan toe bent! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.