Introductie: Word jij blij van het begeleiden van cliënten door samen te kijken wat er wél kan?
Wil jij werken aan een gezamenlijk doel en samen talenten en krachten ontwikkelen? Vind je het leuk om veel zelfstandig te werken? Lees dan even verder, want wie weet hebben wij een match!

Wij zijn Fonteynenburg, team Zegge Oost.
Fonteynenburg, een kleine organisatie, werkt in de regio Haaglanden met ongeveer 600 cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan hun herstel. Wij werken via de SRH methode. Wij kijken samen naar wat onze cliënten wél kunnen! Bij team de Zegge werken de medewerkers intensief samen, maar zijn ook in staat om individueel te werken. Wij begeleiden 33 cliënten in onze woonvormen en een wisselend aantal ambulante cliënten in Zoetermeer.

Functie: Fonteynenburg zoekt HERSTELONDERSTEUNER (Huishoudelijk Ondersteuner) voor 32 uur per week bij Team Zegge Oost in Zoetermeer
Doel: Een dag uit jouw leven als Fonteynenburg Herstelondersteuner...

Als Herstelondersteuner onderneem je samen met de cliënt dagelijkse activiteiten aan de hand van het begeleidingsplan. Denk aan boodschappen doen, koken, dagbesteding of een groepsactiviteit. De werkzaamheden variëren sterk, net als de cliënten. Elke dag is anders! Je vult de werkzaamheden van de herstelbegeleider aan en je biedt zo een belangrijke aanvulling aan de herstelactiviteiten van de cliënten. Jouw werk bestaat vooral uit het ondersteunen bij de begeleiding van cliënten. Zo help je bij administratieve taken, het aanleggen van een sociaal netwerk, het zoeken naar (on)betaald werk, het leren hoe je een huishouden voert, en door het voeren van ventilerende gesprekken. Daarnaast begeleidt je een cliënt zo nodig naar schuldhulpverlening en de verslavingszorg.

Eisen: Onze ideale collega:

• Heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 2
• heeft kennis van - en werkervaring in de psychiatrie en LVB
• Kan ADL (Algemene dagelijkse levensverrichting) en HDL (Huishoudelijke dagelijkse levensverrichtingen toepassen en uitvoeren)
• Heeft een leermentaliteit, leert uit experimenteren, ervaring en training

Bieden: Wij bieden….

allereerst een jaarcontract…
een zéér bijzondere werkomgeving en een leuk team
na een half jaar goed functioneren een vast contract
goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO-GGZ). Je salaris bedraagt max. € 2415,- bruto per maand bij 36 uur per week. (FWG salarisschaal 25, afhankelijk van je ervaring en opleiding)
een reiskostenvergoeding
23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand (8,33%)
vakantiegeld (8%)
een sportregeling

Contact: Wil je meer weten… of gewoon reageren?

Stel je vragen via de e-mail

Voel jij een match?

Stuur dan je brief met motivatie en CV vóór 29 mei 2020 met nummer 2020- 17 t.a.v. Gaitrie Poeran naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voelen wij een match?

Dan gaan we samen in gesprek!

De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdagmiddag 2 juni 2020
en als het bevalt praten we kort daarop verder!

Zo weet jij ook waar je aan toe bent!

In verband met de huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus voeren wij in ieder geval het eerste gesprek middels videobellen met Zoom.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.