Introductie: Zoek jij een te GEKKE baan? Dan zoeken wij jou!

Ben JIJ…
Nieuwsgierig waar iemands talenten en krachten liggen? Krijg jij energie van zoeken naar wat iemand wél kan? Zet jij het herstelproces van onze cliënten centraal en haal jij het beste uit jezelf en anderen? Kom dan mogelijkheden waarmaken bij Fonteynenburg!

WIJ zijn Fonteynenburg, team Libaro te Zoetermeer

Fonteynenburg heeft 200 medewerkers en 700 cliënten.
Team Libaro bestaat uit 10 medewerkers die intensief samen werken, maar ook in staat zijn om individueel te werken. Wij begeleiden 13 cliënten in onze woonvormen en een aantal ambulante cliënten in de wijk Segwaert. Wij zoeken een herstelbegeleider die planningsvaardigheden heeft als kwaliteit en die rustig kan blijven in momenten van drukte. Ben je flexibel en kan je tegen een stootje….solliciteer dan gerust. Vindt je begeleiden op een woonvorm een uitdaging? Dan ben jij onze kandidaat.

WIJ werken met cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan kracht en herstel.
Hierbij volgen wij de basismethodiek Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH). Deze herstelmethodiek richt zich op de toekomst en gebruikt hiervoor cliënt ervaringen, krachten en talenten. In zelforganiserende teams zijn wij met elkaar verantwoordelijk voor het totale begeleidingsproces van onze cliënten. Als medewerkers krijgen wij ook alle ruimte om onze talenten in te zetten en te ontwikkelen.

Onze cliënten hebben, net als iedereen, de behoefte eigen keuzes te maken en deel te nemen aan de maatschappij. Zij zijn regiehouders van hun eigen herstel.

Aan de slag bij Libaro!


Functie: HERSTELBEGELEIDERS (woonbegeleiders)
voor 32 uur per week te Zoetermeer


Doel: Als Herstelbegeleider werk je in teamverband en zelfstandig met cliënten in onze drie woongroepen, maar ook bij mensen thuis. Wij werken zelfsturend als team en leggen verantwoording af aan onze regiomanager. Dat betekent dat wij elkaars kwaliteiten en kwetsbaarheden kennen en samen het werk willen dragen. Belangrijk binnen ons team is dat we een open cultuur willen handhaven waarbinnen we eigen verantwoordelijkheid dragen maar waar ook ruimte is voor feedback en voor innovatie en inspiratie.


Eisen: Onze ideale collega:
•heeft minimaal een afgeronde MBO-MMZ of SPW opleiding op niveau 4
•bezit kennis van – en heeft werkervaring in de psychiatrie
•bezit kennis over autisme en LVB
•is bereid tot onregelmatig werken

Onze ideale collega heeft of is bereid te ontwikkelen:
•een praktische instelling en een “handen-uit-de-mouwen-mentaliteit”
•reflecteert op individueel en team niveau
•heeft een open houding tot collega’s & cliënten
•heeft de eigenschappen: taakgericht & systematisch maar is daarbij wel mens gericht
•heeft een leer mentaliteit. Leren uit experimenteren, ervaren en training
•is bereid zichzelf open te stellen voor en te laten zien aan cliënten
•is bereid naast de taak,- functie omschrijving zich in te zetten voor taken die in verband staan tot zelf organisatie


Bieden: (naast een klein, leuk team met super cliënten)

Een uitdagende en energieke werkomgeving waarin je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van relevante ervaring binnen FWG salarisschaal 40 (van € 1.843,- tot € 2.863,- bruto per maand bij 36 uur p/w).
We zijn op zoek naar vaste uitbreiding van ons team. We beginnen eerst met een jaarcontract. Meestal weten we na een half jaar al of we je een vast contract kunnen aanbieden.


Contact:
Stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer 2019-05 vóór 30 januari 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Lisette Snoeijs.

Ik wil meer weten?

Ga voor meer informatie naar onze website www.fonteynenburg.nl.
Lees hier meer over de functie inhoud.

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je terecht bij Angela Flokstra via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor algemene informatie kun je terecht bij Lisa Vis of Lisette Snoeijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Misschien een idee om je met ons te verbinden via LinkedIn of ons te volgen via Facebook of Twitter? Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in ons werk en mogelijke vacatures in de toekomst.

Hoe gaan we nu verder?

We willen onze nieuwe collega zo snel mogelijk laten starten. Geeft jouw sollicitatie ons energie, dan nodigen we je z.s.m. uit voor een gesprek!

De eerste gespreksronde vindt plaats op maandagochtend 4 februari 2019.
De tweede gespreksronde vindt plaats op donderdagmiddag 7 februari 2019.


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.