Introductie: Omniazorg is een jonge, dynamische en innovatieve thuiszorgorganisatie. Wij leveren wijkverpleging (24 uurs zorg), huishoudelijke hulp en ambulante begeleiding bij cliënten thuis. De zorg wordt geleverd vanuit vier teams in Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Omniazorg is een snel groeiende organisatie. Medewerkers worden aangemoedigd om zelfsturend te werken en zelf initiatieven te nemen. Vanuit het outside-the-box-denken spelen we in op nieuwe trends, zijn we innovatief, cultuursensitief en leveren we een totaalpakket aan zorg.


Functie: Omniazorg zoekt een Turks sprekende Ambulant Begeleider voor 24 uur per week. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zoetermeer. Het werkgebied is o.a. Den Haag, Zoetermeer, Delft, Rotterdam.


Doel: Als Ambulant Begeleider begeleid je clienten in de eigen thuissituatie. Je begeleidt hen bij psychiatrische, verstandelijke en/of verslavingsproblematiek. Je motiveert, stimuleert en activeert de client gericht op het vergroten van de zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je draagt zorg voor het opstellen, onderhouden en evalueren van het begeleidingsplan in overleg met de cliënt. Verder heb je overleg met verwijzers van gemeentes en andere zorgverleners en ben je het aanspreekpunt voor familie en mantelzorgers. Zo nodig verwijs je de cliënt door naar andere hulpverleners en ga je mee naar afspraken. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de coördinator Ambulante Begeleiding.


Eisen: - Enkele jaren werkervaring in de ambulante begeleiding;
- Afgeronde relevante beroepsopleiding SPH of MWD op HBO-niveau;
- Ervaring en affiniteit met onze doelgroep;
- Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
- Goede kennis van de sociale kaart;
- Bij voorkeur beheers je de Turkse taal goed;
- In het bezit van rijbewijs B en een auto;

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:
- Beschikken over de nodige levenservaring en in staat zijn deze te vertalen naar de werkpraktijk;
- Daadkracht en je schrikt niet van complexe problemen;
- Overtuigingskracht die je in staat stelt om zaken te regelen bij instanties voor en met de cliënt;
- Enthousiasme en de kracht om de cliënt te motiveren en de zelfredzaamheid te stimuleren;
- Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen;
- Beschikken over een observerend en signalerend vermogen;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Creatief en in staat zijn om buiten de kaders te denken en te handelen.


Bieden: Wij bieden je een uitdagende baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jonge dynamische organisatie. Omniazorg is een lerende organisatie en biedt veel ruimte voor eigen initiatieven en inbreng. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring en is ingedeeld in FWG 45 van de CAO VVT. Daarmee verdien je op fulltime basis tussen €2.501,63 en €3.032,60.
De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.


Contact: Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan door je CV en motivatie te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met mw. Danja Visser, via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoon: 06-15323875


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.